Stop de lockdown

STOP DE LOCKDOWN

Genoeg is genoeg! Daarom hebben wij deze drie afbeeldingen gemaakt. Print ze uit en plak ze achter je raam (en waar je nog maar meer wilt).

 

Stop de lockdown:

https://buitenfractie.nl/index.php/documenten?download=5:stop-de-lockdown

 

Stop de lockdown open de horeca:

https://buitenfractie.nl/index.php/documenten?download=6:stop-lockdown-open-de-horeca

 

Stop de lockdown open de scholen

https://buitenfractie.nl/index.php/documenten?download=7:stop-lockdown-open-de-scholen

 

stoplockdown 7 

 

 


stoplockdownopenhoreca 7 
stoplockdownopenscholen 7 

.

Stijn Streuvelslaan voor KSE blijft 30 km/uur

RaadBesluitIn de De Raad besluit van 2 juli 2018 heeft de meerderheid van de gemeenteraad besloten, dat de Stijn Streuvelslaan ter hoogte van de KSE een 30 km/u weg blijft. Dat is mooi.

 

 

 

Reeds in 2014

3 interessante agendapunten 2-7-2018 bij De Raad besluit

RaadBesluitAanstaande maandag is er De Raad besluit. Op de agenda staan 2 punten waar Peter Mul in de hoedanigheid van raadslid voor D66 Etten-Leur een voorzet heeft gegeven, namelijk de categorisering van de Stijn Streuvelslaan ter hoogte van de KSE Etten-Leur en de werkgeverscommissie.

Kijk ook op onze Facebook pagina

buitenfractieFB klOp onze website www.buitenfractie.nl zetten we niet alle informatie. Veel algemene informatie vindt u op onze Facebook pagina. Kijk hier gerust ook eens naar en Like deze pagina, zodat u de nieuwe posts ook in uw tijdlijn voorbij ziet komen.

Kijk dan op  https://www.facebook.com/buitenfractieEL

Waarom De Buitenfractie

BuitenfractiePolitiek is voor velen een ver-van-mijn-bed show. Politici zitten vaak in een bubbel en denken dat wat zij doen heel erg belangrijk is ..... en dat is het ook.

Wat mensen zich niet realiseren is dat een gemeenteraad de ‘baas’ van de gemeente is. Zij nemen de besluiten en geven het college (burgemeester en wethouders) kaders mee en controleren deze.

Aan de andere kant wordt het besturen van een gemeente steeds complexer, waardoor de gemeenteraad, dat in naam een lekenbestuur is, steeds minder bij machte is om kennis te vergaren over de te behandelen onderwerpen. Als gemeenteraadsleden dit al steeds moeilijker vinden, wat moet dan een doorsnee inwoner begrijpen van de (lokale) politiek.

De Buitenfractie staat inwoners, geheel partijloos, bij bij hun vraagstukken omtrent de gemeente. Aangesloten zijn mensen uit de politiek, zoals ex-raadsleden of mensen, die een grote affiniteit met de politiek hebben en met hun kennis en opgebouwd politiek gevoel, tussen de regels door kunnen lezen en ook de weg kennen in het politieke apparaat.

Messenger